Workshops

Workshops voor groepen

Bedrijfsfeest – vrijgezellenfeest – verjaardag – teamuitje

Salsadansen 

Bent u geïnteresseerd in een workshop Cubaanse Dans ( salsadans, salsales, rumbales, afro lessen) voor een vrijgezellenfeest, een verjaardag of een bedrijfsfeest, -uitje of teambuilding? Of wilt u met een vast groepje vrienden of collega’s een mini-cursus Cubaanse salsalessen volgen? Dan is Cubaanse Salsa dansschool Sabor de Cuba u graag van dienst.

In 2009 heeft José Luis zijn certificaat voor Zumba Fitness instructeur gehaald. Hij is aangesloten bij het Zumba Instructors Network (ZIN). Regelmatig geeft hij Zumba lessen op (sport)scholen in Haarlem, Hillegom en rond Amsterdam.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

“José Luis, was our teacher for a Salsa workshop. He led the workshop very professionally and was fun to learn the basics of the Salsa dance. Jose is a very pleasant person to work with and we enjoyed the workshop because although it was for fun he found the way to make the team work together.”

Milena Lacruz, hired José Luis for a Salsa Workshop – Latin dance in 2011

Workshops voor scholen

Regelmatig geeft José lessen op scholen. Dit verschilt van workshops voor alle brugklassen gedurende 2 dagen (1x per jaar) tot cursussen van 5-10 wekelijkse lessen, waaraan studenten kunnen deelnemen in het kader van Sport & Spel. Zie onder fotos ook het album ‘Salsa Kid’. Bent u geïnteresseerd in salsalessen op uw school? Neemt u dan contact met ons op over de mogelijkheden.

“Graag wil ik een referentie geven aan de salsa leraar José Herrera van dansschool Sabor de Cuba te Amsterdam. José Herrera geeft al drie jaar achter elkaar workshops ‘salsa dansen’ op Het Michael College te Zaandam aan leerlingen van de brugklas. De workshops van een uur en geeft hij aan acht verschillende brugklassen. Met zijn enthousiasme en vaardigheid weet José in korte tijd de leerlingen de beginselen van salsa dansen aan te leren. Leerlingen leren niet alleen maar bewegen in de workshops, ze leren ook het plezier en de techniek van salsa dansen en daarnaast omgaan met ritme en motoriek. Het is prettig om met José samen te werken, José is punctueel, kan goed met de leerlingen overweg, heeft vakkennis en kan die goed overbrengen en is erg sympathiek. Daarnaast heb ik zelf privé salsa lessen salsa gehad van José Herrera, waarbij ik veel verschillende technieken heb geleerd en er veel aandacht was voor styling. Les krijgen van José is leerzaam en een feest!” Sybila Baumann, docente Beeldende Vorming St. Michael College te Zaandam, salsa leerling José.

“Jose is een leraar met een enorme passie voor salsadansen. Hij weet jongeren aan het dansen te krijgen die nog wat onzeker zijn op dansgebied. Maar ook de gevorderde danser kan hij nog heel wat leren. Onze leerlingen zijn altijd zeer enthousiast over de lessen van Jose. Wij hopen in de toekomst nog vaak te kunnen maken van de diensten van “Sabor de Cuba”.” Patrick de Wildt, Sportcoördinator – Mediacollege Amsterdam